Awokado nadziewane fetą
Awokado nadziewane fetą to pyszna wiosenna sałatka, lekka i kolorowa. Pięknie wygląda na talerzu a awokado rozpływające się w ustach jest po prostu zniewalające. Gorąco polecam!
Awokado nadziewane fetą to pyszna wiosenna sałatka, lekka i kolorowa. Pięknie wygląda na talerzu a awokado rozpływające się w ustach jest po prostu zniewalające. Gorąco polecam!
Orzo swoim wyglądem przypomina raczej ryż, tak więc wielkie jest zdziwienie gości, gdy dowiadują się, że jedzą makaron(-: Gotował ją w swoim programie kulinarnym Buddy Valastro i muszę przyznać, że bardzo przypadła mi do gustu.
Ponieważ wielkimi krokami zbliżają się wakacje postanowiłam zrzucić kilka kilogramów(-: Ostatnio zajadam się sałatkami i szukam coraz to nowych przepisów, bo jak już pewnie wiecie – lubię zmiany (i nie tylko w jedzeniu) (-:
Jak dla mnie śledzie smakują wybornie przez cały rok z naciskiem jednak na porę zimową (-: Tak więc w to styczniowe popołudnie polecam pyszną i bardzo prostą do zrobienia sałatkę śledziową.
To danie to “lekka” wersja polskich gołąbków. Polecam szczególnie na śniadanie lub kolację.
To chyba i najprostsza i najlepsza z włoskich sałatek. Polecam ją wszystkim na upalne, letnie dni, bo wtedy, z soczystymi i mięsistymi pomidorami – smakuje najlepiej!